Missió, Visió i Valors

Gaudim amb persones que ens animem mútuament, superem junts els nostres reptes.

Missió

Mantenir l’esperit d’un grup d’entusiastes per l’atletisme, oferint serveis de productivitat, qualitat i promoure la satisfacció als seus socis i usuaris, som un club esportivament competitiu però plenament familiar, format per persones apassionades per l’esport i entusiasmades per un projecte cívic gaudint de la proximitat i la professionalitat.

Visió

Ser un referent en l’atletisme, amb la capacitat d’avançar, afrontar-ne nous reptes, ampliar les àrees d’esport mantenint-ne el tracte amb els nostres socis, usuaris i col·laboradors, projectar-nos en l’àmbit internacional i fomentar un nou model de club amb activitats per a tota la família i amb una massa social. Ser un club que marqui història i amb un gran futur al davant.

Valors

Els Valors de Fun Runners són els pilars de la nostra entitat:

 • Qualitat

  Millora continua, ens serveix com a instrument per anticipar-nos a la satisfacció.

 • Professionalitat

  Innovació en els mètodes d’entrenament amb eficàcia, rigor, empatia i en el treball en equip.

 • Transparència

  Representem el nostre treball amb total transparència, fent-ne ús d’una manera justa, responsable i confiable.

 • Compromís social

  És el valor més important sempre donem suport a tots els actes esportius socials que requereixin o no dels nostres serveis, així com oferir-ne una difusió dels actes mitjançant xarxes socials, sortejos, entrenaments. A més hem creat el projecte “Sin Cáscara” on cada any es fa una recaptació social on els beneficiaris són entitats sense ànim de lucre.